KISSAPERHEEN KUULUMISIA
2.3.2019 18:43 Uutiset / Pääsivusto

.

Terveiset Kissatoimistolta! Haluamme kertoa teille useamman kerran vuodessa mitä seurallemme oikein kuuluu. Pyrimme olemaan yhteisö, johon kaikkien on helppo tulla ja tehdä osansa niin halutessaan. Haluamme olla matalan kynnyksen seura kaikkeen toimintaan liittyen. Avoin ja rehellinen yhteisö, missä asiat hoidetaan yhdessä tekemällä töitä ahkerasti, tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti eteenpäin pyrkien. Me tulemme kertomaan kuulumisiamme tulevaisuudessa tasaisin väliajoin, jotta kaikkien on helppo tietää mitä seurassamme tapahtuu ja mihin päin olemme menossa.

Mikkelin Kissat on tehnyt yhteistyöseurasopimukset sekä Ristiinan Pallon että Otavan Viestin kanssa. Tämä mahdollistaa meidän nuorille pelaajille laadukkaan reitin kehittyä ja pelata miesten pelejä oman sarjansa lisäksi. Pelaajat haluavat pelata mahdollisimman paljon ja siksi koemme, että näillä kahdella sopimuksella, jotka mahdollistavat juniori-ikäisten pelaajien liikkumisen seurojen välillä, takaamme kaikille mahdollisuuden kehittyä. Lisäksi Ristiinan Pallosta muutama pelaaja tulee vahvistamaan meidän kovassa A-nuorten ykkösessä pelaavaa joukkuettamme. Vastapainoksi nuoremme voivat saada näytönpaikkoja myös Ristiinan Pallon edustusjoukkueessa, joten meillä on tarjota monen tasoisia pelejä nuorillemme. Nuorista haluamme pitää tiukasti kiinni ja kehittää erityisesti heidän toimintaansa, sillä he ovat seuramme tulevaisuus.

Olemme myös tehneet Ristiinan Pallon kanssa farmisopimuksen ensi kaudeksi, joka edes auttaa meidän edustusjoukkueemme pelaajia hakemaan näyttöpaikkoja sekä pelikuntoa Ristiinasta. Meille on ensiarvoisen tärkeää paikallinen yhteistyö ja siitä esimerkkinä solmitut sopimukset. Kiitos molemmille seuroille yhteistyöstä!

Olemme aloittaneet maalivahtivalmennuksen seurassa. Maalivahtivalmentajina toimivat Jonne Uronen ja Antti Lampinen. Maalivahtivalmennusajat ovat maanantaisin (klo 17-19) ja perjantaisin (klo 16-18) Kuplahallissa. Tätä toimintaa on tarkoitus kehittää tulevaisuudessa, ja siksi tämä on erinomainen alku saada maalivahtivalmennusta nuorille pelaajillemme. Tervetuloa mukaan kaikki innokkaat maalivahdit, nykyiset ja maalivahdin pelipaikasta kiinnostuneet. Katsotaan, jos se lajikärpänen siitä puraisisi…

Kehitämme entistä laadukkaampaa ja tavoitteellisempaa valmennusta. Tavoitteellisuus harjoittelussa tarkoittaa meillä sitä, että keskustelemme asioista ja luomme selkeitä konkreettisia sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteita valmennustoiminnassamme ja tietysti arvioimme tavoitteidemme toteutumista. Tämä on suurin edellytys kehitykselle. Panostamme myös fysiikkavalmennuslinjaukseen kesän edetessä sekä luomme lisäharjoitteluryhmiä kaikkein aktiivisimmille pelaajille. Näin voimme kehittää reittiä pelaajille aina edustusjoukkueeseen asti ja siitä eteenpäin sitä haluaville. Emmekä unohda myöskään niitä pelaajia, jotka tykkäävät harrastaa muutaman kerran viikossa. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat meille tärkeitä.

Kissojen juniorityö on tuottanut myöskin tulosta, sillä Väinö Kuokkanen, Martti Mäkelä ja Arto Hotokka valittiin helmikuussa -05 syntyneiden poikien Huuhkajapäiville. Seurassa ei vähään aikaan ole ollut pelaajia mukana piirijoukkuevalinnoissa, nyt nämä kolme pelaajaa kutsuttiin leirille näyttämään osaamistaan. Mikkelin Kissat onnittelee Väinöä, Lassea ja Artoa, sekä heidän valmentajaansa Malhosen Lassea erinomaisesta työstä joukkueen kanssa. Tästä jatketaan työntekoa ja katsotaan mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan.

Seurassamme halutaan myös panostaa ottelutapahtumien kehittämiseen. Meillä on ideoita näkyvyytemme lisäämiseen, sekä pelaajien esille nostamiseen kesän mittaa. Haluamme tuoda entistä enemmän pelaajia esille seuran kannattajille sekä junioreillemme, sillä edustusjoukkueemme pelaajat ovat monelle juniorillemme esikuvia. Ottelutapahtumissa haluamme kehittää kokonaisuutta, mitä tulee itse ottelutapahtumaan tai pelien ennakointiin sekä läpi käymiseen tulevaisuudessa. Näistä kerromme kuitenkin myöhemmin lisää. Mutta lupaamme että uusia asioita tullaan näiden osalta näkemään. Tuomme seuramme lähemmäs kannattajiamme, jolloin heidän on helpompi elää joukkueen mukana.

Näitä asioita haluamme kehittää tulevaisuudessa sekä luoda lämmin ja sitoutunut seurayhteisö, jossa kaikilla on vahva halu mennä eteenpäin ja kehittää toimintaa. Meille tärkeää on, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan matkaamme ja tekemään asioita yhdessä kanssamme. Jalkapallo tarjoaa hienoja tunteita, kokemuksia ja elämyksiä. Tarinat kuuluvut jalkapalloon ja toivotaan, että elämme hienon tarinan alussa, jonka loppua emme tiedä. Matkan aikana tulemme kokemaan elämyksiä ja tunteita, joita vain urheilu voi tarjota. Tulkaa mukaan matkallemme kokemaan, näkemään ja ennen kaikkea nauttimaan kuningaslajista! Tervetuloa Kissaperheeseen ja toivotetaan pelivuosi 2019 tervetulleeksi! Matka alkakoon!


   
Lisää uutisia
Mikkelin Kissat
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat